Ekonomija Vesti Zrenjanin

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava nemedicinsko osoblje

posao

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin objavila je oglase za prijem u radni odnos tri spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme sa punim radnim vremenom.

 

Kandidati moraju imati završenu osnovnu školu. Uz molbu, kandidati prilažu CV, overenu fotokopiju svedočanstva o završenoj osnovnoj školi i uredan sanitarni nalaz. Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Prijave se podnose poštom ili lično, na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin, Ulica dr Vase Savića 5, sa naznakom „OGLAS“. U molbi treba navesti datum početka oglasa, a to je u jednom oglasu 4. a u drugom 8. mart. Prvi oglas važi do 13. a drugi do 15. marta.

 

Isti poslodavac raspisao je oglas za prijem u radni odnos pomoćnog radnika za potrebe kuhinje. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

 

Kandidati za radno mesto moraju imati završenu osnovnu školu.

 

Kandidati uz molbu prilažu i CV, overenu fotokopiju svedočanstva o završenoj osnovnoj školi i uredan sanitarni nalaz. Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Prijave se podnose poštom ili lično, na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, a oglas važi do 13. marta.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz