• Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ raspisala konkurs za zapošljavanje radnika

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos medicinske sestre – tehničara na određeno vreme, do povratka privremeno odsutnog radnika, i to za rad u službi pedijatrije.   Tražen je i jedan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ raspisala konkurs za zapošljavanje radnika

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos medicinske sestre – tehničara na određeno vreme, do povratka privremeno odsutnog radnika, i to za rad u službi pedijatrije.

     

    Tražen je i jedan radnik obezbeđenja bez oružja, za prijem u radni odnos na određeno, sa punim radnim vremenom, zbog povećanog obima posla.

     

    Kandidati za prvo radno mesto moraju posedovati četvrti stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit, dok kandidati za drugu poziciju treba da imaju samo završen treći stepen stručne spreme.

     

    Prijave se podnose lično ili poštom na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, a oglas je otvoren do 26. jula.

     

    Više informacija o ovom oglasu možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]