• „O&M INŽENJERING GROUP“ IMAO USPEŠAN SAJAMSKI NASTUP

    ZRENJANIN – Na proteklom 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavilo se i nekoliko uspešnih zrenjaninskih kompanija, a jedna od njih je „O&M inženjering Group“ DOO,  koja je među vodećim srpskim kompanijama u proizvodnji, projektovanju, montaži tehnološke opreme u industriji hrane za ljude i životinje, u korišćenju alternativnih vidova energije, i drugim oblastima industrijske […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „O&M INŽENJERING GROUP“ IMAO USPEŠAN SAJAMSKI NASTUP

    ZRENJANIN – Na proteklom 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavilo se i nekoliko uspešnih zrenjaninskih kompanija, a jedna od njih je „O&M inženjering Group“ DOO,  koja je među vodećim srpskim kompanijama u proizvodnji, projektovanju, montaži tehnološke opreme u industriji hrane za ljude i životinje, u korišćenju alternativnih vidova energije, i drugim oblastima industrijske proizvodnje.

     

    mirko ugrenovic
    Direktor kompanije Mirko Ugrenović

     

    -Redovni smo učesnici na novosadskom sajmu, i pitanje, učestvovati ili ne učestvovati, jednako je pitanju, biti ili ne biti živ. Imperativ je biti učesnik sajma a mi smo ove godine čak proširili svoj sajamski prostor. Predstavili smo se sa ozbiljnom proizvodnim programom, imali smo dosta gostiju i naš nastup je imao odjeka – govori o nastupu svoje firme na novosadskom sajmu, direktor kompanije „O&M inženjering group“, diplomirani inženjer Mirko Ugrenović.

     

    -On podseća da iz inženjersko-proizvodnih kapaciteta kompanije u Zrenjaninu u kontinuitetu plasiraju tehnička rešenja, kako za kompletne fabričke sisteme, tako i za pojedine delove sistema, proizvodnih linija i opreme po sistemu ključ u ruke. Posebno su ponosni na saradnju sa najvećim domaćim firmama i brendovima u agraru.

     

    OM
    O&M inženjering Group na novosadskom sajmu

     

    -U poslovnim smo vezama sa kompanijama „Delta agrar“, „Matijević“, „Danubius“ i drugima, imamo zajedničkih projekata i poduhvata, kao što su fabrike stočne hrane, podno skladište, saradnju u transportu. Svima nama je neophodno predstavljanje i na takvim manifestacijama kao što je sajam poljoprivrede u Novom Sadu – napominje Ugrenović, naglašavajući da se kompanija sve više povezuje i sa partnerima iz inostranstva, među kojima su firme iz Holandije, Nemačke i Poljske.

     

    -U ovom momentu gradimo fabriku stočne hrane za holandsku kompaniju, velikog kapaciteta od 25 tona na sat, a istovremeno izrađujemo deo opreme za Egipat i Etiopiju – s ponosom ističe Ugrenović, najavljujući nove razvojne programe ove kompanije.

     

    O&M inženjering Group na novosadskom sajmu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]