Ekonomija YSLAJDER

OKRUGLI STO O ZNAČAJU UDRUŽIVANJA POSLODAVACA

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, u četvrtak, 29. juna, u kongresnoj sali hotela „Vojvodina“, sa početkom u 14.45 časova, organizovaće okrugli sto na temu „Značaj udruživanja poslodavaca“.

 

posao udruživanje poslodavaca
Foto: Dušan Bartolović

 

Panelista na ovom okruglom stolu biće i predsednik ZREPOK-a Steva Kočalka.

 

ZREPOK je kolektivni član Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i inicijator osnivanja organka poslodavačke organizacije u Zrenjaninu.

 

– Smatramo da smo našom podrškom mnogo doprineli da ta organizacija bude održiva, i učešćem u ovom događaju želimo da utičemo na svest drugih privrednika i preduzetnika u gradu da jedino zajedničkim delovanjem možemo unaprediti privredni ambijent i uticati na donosioce odluka iz oblasti preduzetništva i privrede – kaže predsednik ZREPOK-a Steva Kočalka.

 

Na skupu koji će biti održan u hotelu „Vojvodina“ prisutnima će se obratiti Nebojša Atanacković, predstavnik Unije poslodavaca Srbije, Stanko Krstin, predstavnik Unije poslodavaca Vojvodine, Goran Nešić, predstavnik Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Steva Kočalka kao predstavnik Zrenjaninskog poslovnog kruga, Jelena Bojović. predstavnik NALED-a, Zoran Pekez, predstavnik Vojvođanskog metalskog klastera, a organizatori najavljuju da će se skupu u ime grada obratiti Čedomir Janjić, gradonačelnik i Željka Milošević, pomoćnica gradonačelnika.

 

Moderator skupa biće Dejan Molnar.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz