Ekonomija YSLAJDER

OGLASI ZA ZAPOŠLJAVANJE,SA OGLASNE TABLE NSZ U ZRENJANINU

posao oglasi

ZRENJANIN„Intro select“ DOO Novi Sad zapošljava pet prodavaca a mesto rada je Zrenjanin.

„Domaćin 023“ traži četiri konobara, na neodređeno vreme, kao i četiri pomoćna radnika u kuhinji.

„Wiener Stadtische osiguranje“ Beograd traži 10 prodavaca osiguranja za područje Zrenjanina.

 

posao oglasi

 

Firma „Trenč“ iz Zrenjanina zapošljava dva elektroinstalatera a mesto rada je Zrenjanin. Uslov su tri godine radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Goal“ DOO Zrenjanin zapošljava odgovornog izvođača radova. Od kandidata se traži diploma mašinskog fakulteta a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 30. oktobra. Ista firma traži bravara –brusača, sa dve godine radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

 

„Inova“ PR za proizvodnju raznovrsnih proizvoda, traži radnika za proizvodnju dekorativnih fasadnih ploča. Radno iskustvo je nebitno a posao je na neodređeno vreme.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin, zbog povećanog obima posla, zapošljava medicinsku sestru-tehničara, na odeljenju hirurgije, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 21. septembra.

 

Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin objavila je konkurs za zapošljavanje školskog psihologa. konkurs je otvoren do 20. septembra.

 

Poslodavac „Kasper 023“ traži prodavca u kiosku brze hrane. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 30. septembra.

 

M&A 015“ Šabac zapošljava lice za bezbednost i zdravlje na radu. mesto rada je Šabac.

DOO „Helena graf“ zapošljava komercijalistu, vozača sa „C“ kategorijom,  knjigovođu, radnika u proizvodnji kućne hemije i dva magacionera.

 

Auto centar „Cune“ DOO zapošljava jednog administativno-finansijskog referenta, jednog automehaničara i jednog prodavca auto delova. Oglašena je potreba za zapošljavanjem i autolimara, autofarbara i vulkanizera a oglas je otvoren zaključno sa 18. septembrom, do kada treba slati prijave.

 

VIP „Security systems“ Beograd traži dva službenika fizičke zaštite. mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac DOO „Madra“ Zrenjanin zapošljava dva radnika na izradi paleta. Posao je na određeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz