• Oglasi za posao u Zrenjaninu, okolnim opštinama i u inostranstvu

    Ovo su novi oglasi za posao u Zrenjaninu, okolnim opštinama u srednjem Banatu, kao i u inostranstvu.   Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je potrebu nemačkog poslodavca „Ophelo“ GmbH Vircburg za zapošljavanjem 40 medicinskih sestara – tehničara. Posao je na neodređeno vreme.   Dom zdravlja Srpska Crnja traži doktora medicine, za rad na određeno vreme. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglasi za posao u Zrenjaninu, okolnim opštinama i u inostranstvu

    Ovo su novi oglasi za posao u Zrenjaninu, okolnim opštinama u srednjem Banatu, kao i u inostranstvu.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je potrebu nemačkog poslodavca „Ophelo“ GmbH Vircburg za zapošljavanjem 40 medicinskih sestara – tehničara. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja traži doktora medicine, za rad na određeno vreme. Dom zdravlja će izabaranom lekaru dati stan na korišćenje, za vreme zaposlenja. Oglas je otvoren do popune.

     

    Pročitajte još: ZrBizNet će i ove godine okupiti brojne privrednike i preduzetnike

     

    „Andromeda“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača kamiona, sa vozačkom dozvolom „C“ kategorije. Radno iskustvo je poželjno. Istoj firmi potrebni su i radnik  na stovarištu, sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije i rukovalac građevinskih mašina sa vozačkom dozvolom „C“ i „F“ kategorije. Svi poslovi su na određeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži šefa računovodstva, sa godinom dana radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Istoj firmi potrebna su i dva vozača kamiona sa „B“ i „C“ kategorijom. I ti poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

     

    DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava poslovnog sekretara sa završenom srednjom školom. Posao je na određeno vreme. Isti poslodavac traži i prodavca, terenskog komercijalistu i elektroservisera. Svi poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 866 99 10.

     

    „Higum-M“ DOO Zrenjanin zapošljava dva izvršioca sa srednjom stručnom spremom elektro ili mašinskog smera, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 580 600.

     

    Osnovna škola „Đura Jakšić“ Srpska Crnja zapošljava pedagoškog asistenta na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta.

     

    Osnovna škola „Miloš Crnjanski“ Srpski Itebej traži nastavnika srpskog jezika i književnosti, sa odeljenskim starešinstvom, sa 94,44 posto radnog vremena.  Istoj školi potreban je i sekretar škole za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 3837 458.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]