Ekonomija Vesti Zrenjanin

Oglasi za posao u Zrenjaninu, neka radna mesta su u Aviv Parku

oglasi za posao

Portal zrenjaninski.com i danas objavljuje oglase za posao u Zrenjaninu i okolnim mestima.

 

„DIS“ doo Krnjevo traži tri prodavca za rad na odeljenju delikatesa. Posao je na neodređeno vreme. Istom trgovinskom lancu potrebna su i tri kasira, takođe na neodređeno vreme. Sva radna mesta su u Aviv Parku u Zrenjaninu.

 

„Farkaš home invest“ DOO Zrenjanin zapošljava higijeničarku, na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, a od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Kontakt telefon poslodavca je 064 850 92 82.

 

Pročitajte još: Novi oglasi za posao, ova radna mesta su trenutno upražnjena

 

„Polet“ Novi Bečej objavio je oglas za zapošljavanje stručnog saradnika za primenu proizvoda i reklamacije. Od kandidata se traži diploma fakulteta arhitekture, građevine ili geodezije. Mesto rada je Novi Sad, uz obezbeđen prevoz i ishranu. Javljanje kandidata je na kontakt telefon 064/899 40 20. Slanje prijave za zaposlenje je na e-mail gordana.veselinovic@nexe.rs

 

Poslodavac „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži knjigovođu sa radnim iskustvom, za rad na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i poslovni sekretar, za rad na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je moguć pozivanjem telefonskog broja 533 890.

 

Posao u Zrenjaninu nudi i „Logic“ doo. Ova firma zapošljava instalatera grejanja, na neodređeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 567 820.

 

Dečji vrtić „Pinokio“ traži vaspitača predškolske dece, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 533 406.

 

Oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM