• OGLAŠENA TREĆA PRODAJA PREDUZEĆA „TRANSPETROL“

    SEČANJ – Stečajni upravnik Dragica Arsić zakazala je za 11. maj, u podne, treću prodaju sečanjskog preduzeća „Transpetrol“ u stečaju. „Transpetrol“ se prodaje kao pravno lice, a prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem.     „Transpetrol“ se nudi po ceni od 114,2 miliona dinara, a kao najvrednija imovina naveden je ribnjak – jezera za uzgoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLAŠENA TREĆA PRODAJA PREDUZEĆA „TRANSPETROL“

    SEČANJ – Stečajni upravnik Dragica Arsić zakazala je za 11. maj, u podne, treću prodaju sečanjskog preduzeća „Transpetrol“ u stečaju. „Transpetrol“ se prodaje kao pravno lice, a prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem.

     

    Imovina preduzeća „Transpetrol“

     

    „Transpetrol“ se nudi po ceni od 114,2 miliona dinara, a kao najvrednija imovina naveden je ribnjak – jezera za uzgoj konzumnog šarana u Sečnju. Ribnjak je neuknjižen. Prema izveštaju koji je Arsićeva podnela Privrednom sudu, postoji zainteresovano lice za kupovinu, koje je krajem prošlog meseca, zajedno sa stečajnom upravnicom, i obišlo ribnjak i ostalu imovinu.

     

    Imovina „Transpetrola“ do sada je prodavana na 17 javnih prodaja, a 11. maja će biti treći pokušaj prodaje kao pravnog lica.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija