• Oglašena slobodna radna mesta za sto spremačica u inostranstvu

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za sto spremačica u firmi „Klanjac“ u Republici Hrvatskoj.   Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos stručnog saradnika pedagoga, za nastavu na mađarskom, na određeno vreme. Za nastavu na mađarskom jeziku škola traži i nastavnika fizike, a posao je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglašena slobodna radna mesta za sto spremačica u inostranstvu

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za sto spremačica u firmi „Klanjac“ u Republici Hrvatskoj.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos stručnog saradnika pedagoga, za nastavu na mađarskom, na određeno vreme. Za nastavu na mađarskom jeziku škola traži i nastavnika fizike, a posao je na određeno vreme. Istoj školi potreban je i nastavnik engleskog jezika za rad u odeljenjima na srpskom jeziku, a posao je na određeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog inženjera zaštite bilja na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

     

    DOO „Točak auto“ Zrenjanin traži bravara – limara za rad na određeno vreme.

     

    „Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

     

    Stolarska radionica i proizvodnja nameštaja „MDF studio“ traži stolara sa 12 meseci radnog iskustva za rad na neodređeno vreme u Zrenjaninu. Istoj firmi potreban je i farbar sa godinu dana radnog iskustva, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

     

    „MN Gradis“ Ečka zapošljava tri pomoćna radnika za rad na neodređeno vreme, a radi se u Zrenjaninu.

     

    Poslodavac PD „Salvus – konsalting“ AG DOO Žitište objavio je oglas kojim traži administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme, kao i diplomiranog menadžera bezbednosti, takođe na neodređeno vreme. Oglas ističe zaključno sa 31. decembrom.

     

    Preduzetnik Goran Mihić traži pet molera – farbara, a poslovi su na određeno vreme.

     

    I Građevinska firma „Prodecor SMS“ Zrenjanin zapošljava pet molera – farbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija