Ekonomija

Oglašena slobodna radna mesta za sto spremačica u inostranstvu

slobodna radna mesta za sto spremačica
Foto: Pixabay

Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za sto spremačica u firmi „Klanjac“ u Republici Hrvatskoj.

 

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos stručnog saradnika pedagoga, za nastavu na mađarskom, na određeno vreme. Za nastavu na mađarskom jeziku škola traži i nastavnika fizike, a posao je na određeno vreme. Istoj školi potreban je i nastavnik engleskog jezika za rad u odeljenjima na srpskom jeziku, a posao je na određeno vreme.

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog inženjera zaštite bilja na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

 

DOO „Točak auto“ Zrenjanin traži bravara – limara za rad na određeno vreme.

 

„Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

 

Stolarska radionica i proizvodnja nameštaja „MDF studio“ traži stolara sa 12 meseci radnog iskustva za rad na neodređeno vreme u Zrenjaninu. Istoj firmi potreban je i farbar sa godinu dana radnog iskustva, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

 

„MN Gradis“ Ečka zapošljava tri pomoćna radnika za rad na neodređeno vreme, a radi se u Zrenjaninu.

 

Poslodavac PD „Salvus – konsalting“ AG DOO Žitište objavio je oglas kojim traži administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme, kao i diplomiranog menadžera bezbednosti, takođe na neodređeno vreme. Oglas ističe zaključno sa 31. decembrom.

 

Preduzetnik Goran Mihić traži pet molera – farbara, a poslovi su na određeno vreme.

 

I Građevinska firma „Prodecor SMS“ Zrenjanin zapošljava pet molera – farbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM