• OGLAŠENA PRODAJA TROSOBNOG STANA NA BAGLJAŠU (FOTO)

    ZRENJANIN – U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, vašoj pažnji preporučujemo stan na Bagljašu. Na prodaju se nudi trosoban stan na trećem spratu u naselju Bagljaš. Stan je površine 65 kvadrata, plus terasa. Ima dve odvojene spavaće sobe. Iz dnevne sobe se izlazi na lepu, veliku terasu. Trepezarija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLAŠENA PRODAJA TROSOBNOG STANA NA BAGLJAŠU (FOTO)

    ZRENJANIN – U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, vašoj pažnji preporučujemo stan na Bagljašu.

    Na prodaju se nudi trosoban stan na trećem spratu u naselju Bagljaš. Stan je površine 65 kvadrata, plus terasa. Ima dve odvojene spavaće sobe. Iz dnevne sobe se izlazi na lepu, veliku terasu. Trepezarija je proširena nauštrb male terase, koja nije potrebna s obzirom na to da postoji jedna velika. I pored te izmene, ostava je ostala na svom mestu, nadomak kuhinje. Radni delovi u kuhinji su postavljeni sa dve strane, što je idealno rešenje jer se sve nalazi nadohvat ruke svim ukućanima koji se zateknu u tom delu stana.

    Podovi su parket, laminat, keramika. Stolarija je drvena. Ono što ovom stanu daje posebnu draž su veliki prozori, tako da stan ima puno dnevne svetlosti.

    Stan ima centralno grejanje.

    Cena stana je 35.000 evra. Stan je uknjižen, može da se kupi i stambenim kreditom.

    Stan se nalazi u zgradi koja je lokacijski bliže izlazu iz Zrenjanina prema Novom Sadu, a poslednjih godinu i po dana ovaj deo Bagljaša izuzetno je atraktivan zbog blizine Aviv Parka.

    U neposrednoj blizini zgrade i stana je sve ono što je neophodno za komforan život: ambulanta, vrtići, škola, pošta, banke, zelena pijaca, odlično snabdeveni marketi.

    Bagljaš je sve atraktivnija lokacija, jer je zbog svoje infrastrukturne i svake druge opremljenosti postao mali grad i dobro mesto za život.

    Za sve dodatne infromacije zainteresovani se mogu obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 506 i 064 175 69 84.

    Više informacija na sajtu gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]