• Oglašena prodaja manje dvosobne kuće na Bagljašu po ovoj ceni

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam preporučujemo manju dvosobnu kuću u naselju Bagljaš.   Kuća se nalazi na placu od 240 kvadratnih metara. Objekat je uknjižen na 70 kvadrata. Na placu postoji i pomoćni objekat od 22 kvadrata.     U ovoj zgodnoj manjoj kući […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglašena prodaja manje dvosobne kuće na Bagljašu po ovoj ceni

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam preporučujemo manju dvosobnu kuću u naselju Bagljaš.

     

    Kuća se nalazi na placu od 240 kvadratnih metara. Objekat je uknjižen na 70 kvadrata. Na placu postoji i pomoćni objekat od 22 kvadrata.

     

    Gsigma

     

    U ovoj zgodnoj manjoj kući dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su spojeni. Jedna spavaća soba je odvojena. Kupatilo je prostrano, sa ugrađenom tuš kadom. U kuću je uveden plin, a grejanje je rešeno plinskim pećima.

     

    Gsigma

     

    Lokacijski, kuća je odlično pozicionirana. Nalazi se nedaleko od osnovne škole na Bagljašu.

     

    Bagljaš je vrlo popularno gradsko naselje, sa svim sadržajima potrebnim za savremeni život: u blizini se nalazi pijaca, tržni centar, škola i vrtići, a nedaleko je i Aviv Park Zrenjanin.

     

    Cena manje kuće na Bagljašu je 20.000 evra.

     

    Gsigma

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija