• Oglašena prodaja kuće koja se nalazi na placu od 340 kvadrata (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo  jednu zanimljivu kuću u Zrenjaninu.   U pitanju je novija kuća od čvrstog materijala sa uknjiženim prizemljem i potkrovljem. Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe, jednog kupatila, dnevne sobe i kuhinje sa trpezarijom.   Spoljna stolarija je uglavnom nova, PVC, ili drvena sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglašena prodaja kuće koja se nalazi na placu od 340 kvadrata (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo  jednu zanimljivu kuću u Zrenjaninu.

     

    U pitanju je novija kuća od čvrstog materijala sa uknjiženim prizemljem i potkrovljem. Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe, jednog kupatila, dnevne sobe i kuhinje sa trpezarijom.

     

    Spoljna stolarija je uglavnom nova, PVC, ili drvena sa ugrađenim roletnama na prozorima. Grejanje je na plin, odnosno plinske peći.

     

    Plac je ukupne površine 340 kvadrata. Na placu, osim kuće, postoji i pomoćni objekat od 22 kvadrata.

     

    Cena novije kuće od čvrstog materijala je 46.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    oglašena prodaja kuće

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija