• OGLAŠENA PRODAJA INDUSTRIJSKOG KOMPLEKSA: Atraktivna lokacija nikako da dobije novog gazdu i pravu namenu

    Objekti TP „Banat“ nalaze se nadomak centra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Kao što je portal zrenjaninski.com već pisao, upravna zgrada i magacini nekadašnjeg trgovinskog giganta TP „Banat“, odnosno „Prehrane“, kao da nemaju sreće sa vlasnicima. Objekti i veliki plac u centru grada, iako na ekskluzivnoj lokaciji, u Gundulićevoj ulici, nikako da dobiju zainteresovanog gazdu i pravu namenu.

    trgovinsko-banat

    Kako portal zrenjaninski.com saznaje, ovaj industrijski kompleks niske spratnosti, površine 7.626 kvadratnih metara, sa osam objekata sagrađenih u saglasnosti sa planskim propisima, oglašen je za prodaju.

    Kao katastarski vlasnik ovog kompleksa vodi se firma „Ekolab“ iz Novog Sada, inače članica Industrije mesa „Matijević“.

    Inače, posle kraha Trgovinskog preduzeća „Banat“, u stečajnom postupku, sudskim putem, ovaj kompleks, pre sedam – osam godina, prvo je kupio biznismen Dušan Stupar. Tada se pričalo kako će na tom mestu nići luksuzni stambeno – poslovni objekat: lokacija je više nego dobra, prostor ogroman. No, do toga nikad nije došlo, navodno zbog toga što je investitor želeo da dobije izlaz sa placa i na ulicu Narodne omladine, a to nije bilo izvodljivo.

    Praktično, najveću vrednost u kompleksu ima veliki plac na dobrom mestu. Objekti su davno ruinirani, a prostor zarastao u korov. Hoće li dobra lokacija ovoga puta privući kupce, ostaje da se vidi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]