• OGLAŠENA PRODAJA DVOSOBNOG STANA NA ŠEĆERANI (FOTO)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo stan u naselju Šećerana.     U pitanju je dvosoban stan od 52 kvadrata. Stan se nalazi u visokom prizemlju. Stan je uknjižen i renoviran pre nekoliko godina.     Stan je priključen na sistem daljinskog grejanja, a ima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLAŠENA PRODAJA DVOSOBNOG STANA NA ŠEĆERANI (FOTO)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo stan u naselju Šećerana.

     

    Gsigma

     

    U pitanju je dvosoban stan od 52 kvadrata. Stan se nalazi u visokom prizemlju. Stan je uknjižen i renoviran pre nekoliko godina.

     

    Gsigma

     

    Stan je priključen na sistem daljinskog grejanja, a ima ugrađene merače toplotne energije na radijatorima. Stolarija je drvena, a podovi su – patos.

     

    Gsigma

     

    Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji – u oazi zelenila, nadomak centra grada. Ovo naselje krasi prelep park, a u blizini se nalazi čuveni zrenjaninski otvoreni i zatvoreni bazen.

     

    Cena dvosobnog stana na Šećerani je 23.000 evra.

     

    Gsigma

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]