• ODLOŽENO PRVO POVERILAČKO ROČIŠTE U SLUČAJU „AGROŽIVA“

    ZRENJANIN – Prvo poverilačko ročište u postupku stečaja nad preduzećem „Agroživ“ iz Žitišta, zakazano za danas, odloženo je za 16. decembar. Razlog za odlaganje je što stečajna upravnica Dragica Arsić, koju je na to mesto imenovao Centar za stečajeve, nije imala dovoljno vremena da pripremi finansijski izveštaj. Kao što je portal zrenjaninski.com već pisao, stečaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODLOŽENO PRVO POVERILAČKO ROČIŠTE U SLUČAJU „AGROŽIVA“

    ZRENJANIN – Prvo poverilačko ročište u postupku stečaja nad preduzećem „Agroživ“ iz Žitišta, zakazano za danas, odloženo je za 16. decembar.

    Sedište kompanije “Agroživ” u Žitištu
    Sedište kompanije “Agroživ” u Žitištu

    Razlog za odlaganje je što stečajna upravnica Dragica Arsić, koju je na to mesto imenovao Centar za stečajeve, nije imala dovoljno vremena da pripremi finansijski izveštaj.

    Kao što je portal zrenjaninski.com već pisao, stečaj u „Agroživu“ nikako da počne da teče kako treba: dugo nije bilo stečajnog upravnika, a sad kad je konačno imenovan, potrebno je vremena da se utvrdi kojom imovinom ovo žitištansko preduzeće raspolaže, kao i koliki su mu dugovi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija