• OBUKA NA TEMU FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA

    ZRENJANIN – U cilju razvoja i jačanja konkurentnosti domaće privrede, Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj Banat, u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, a uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije, u okviru realizacije standardizovanog seta usluga, organizuje obuku na temu „Finansijsko upravljanje“, namenjenu postojećim privrednim subjektima.     Obuka […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OBUKA NA TEMU FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA

    ZRENJANIN – U cilju razvoja i jačanja konkurentnosti domaće privrede, Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj Banat, u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, a uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije, u okviru realizacije standardizovanog seta usluga, organizuje obuku na temu „Finansijsko upravljanje“, namenjenu postojećim privrednim subjektima.

     

    biznis-posao

     

    Obuka će se održati 1. i 2. avgusta u prostorijama Regionalnog centra za društveno – ekonomski razvoj Banat, Čarnojevićeva 1, sa početkom u 12 časova.

     

    Prvog dana obuke biće reči o finansijskoj funkciji, upravljanju finansijama i korišćenju bilansa, odnosno stanja i uspeha.

     

    Drugog dana obuke na dnevnom redu su teme koje se tiču neto obrtnog fonda, investicionog potencijala u poslovanju i obračuna obrtnih sredstava.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija