Ekonomija Vesti Zrenjanin

Objavljujemo oglase za posao a traže se radnici i na neodređeno i na određeno vreme

oglasi za posao

Portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište rada“ i danas objavljuje oglase za posao koje su raspisale zrenjaninske firme i ustanove.

 

Korporacija „Nobel“ Beograd zapošljava po ugovoru o delu 10 prodavaca uređaja za prečišćavanje vode. Mesto rada su Zrenjanin, Žitište, Čenta, Sečanj i Novi Bečej. Kontakt telefon je 063 87 81 225.

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži popisivača robe po apotekama, za rad na određeno vreme. Potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije a radno iskustvo je nebitno. Istoj firmi potreban je i šef silosa, manipulant u silosu i magacioner, takođe na određeno vreme. Za rad na određeno vreme ova firma traži i poslovnog sekretara. Kontakt telefon je 533 890.

 

„Panonka promet“ Pačir zapošljava komercijalistu za teren Vojvodine i kurira-pomoćnog administrativnog radnika za rad u Zrenjaninu. Oba posla su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 304 02 60.

 

„TM Transport Jovanović“ Zrenjanin traži administrativnog radnika za rad na određeno vreme, kao i dva vozača kamiona za međunarodni transport sa „C“ i „E“ kategorijom, takođe na određeno. Kontakt telefon je 063 501 469.

 

Poslodavcu „Voda plus“ Zrenjanin potreban je distributer-dostavljač vode za piće. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 510 387.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM