• Objavljeno devet novih oglasa za posao, još ima vremena da konkurišete

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Specijalna bolnica za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ iz Zrenjanina objavila je konkurs za zapošljavanje magistra farmacije, poslovnog sekretara. medicinske sestre – tehničara na bolničkom odeljenju i spremačice u prostorijama u kojima se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljeno devet novih oglasa za posao, još ima vremena da konkurišete

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Specijalna bolnica za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ iz Zrenjanina objavila je konkurs za zapošljavanje magistra farmacije, poslovnog sekretara. medicinske sestre – tehničara na bolničkom odeljenju i spremačice u prostorijama u kojima se obavlja zdravstvena delatnost. Poslovi su na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

     

    Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo traži nastavnika nemačkog jezika, za rad na određeno vreme, sa 44 posto radnog vremena. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 875 017.

     

    Korporacija „Nobel“ iz Beograda zapošljava po ugovoru o delu 10 prodavaca uređaja za prečišćavanje vode. Mesto rada su Zrenjanin, Žitište, Sečanj, Novi Bečej i Čenta. Kontakt telefon je 063 87 81 225.

     

    Picerija „Pino“ iz Zrenjanina oglasila je potrebu za zapošljavanjem pomoćnog radnika. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 544 247.

     

    Pročitajte još: „Linglong“ zapošljava novih deset radnika, pre početka rada – obuka u Kini

     

    Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ Melenci zapošljava vaspitača, u vaspitnoj grupi sa decom od tri godine do polaska u školu. Rad je na određeno vreme. Školi je potrebna i spremačica za rad u vrtiću škole, a posao je na određeno vreme.

     

    Posao nude i ovi poslodavci

     

    „Zepter international“ doo Novi Beograd zapošljava dva konsultanta za prodaju i marketing, za teren Zrenjanina, na određeno vreme. Kontakt telefon je 011 20 19 265.

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin zapošljava sekretara škole na određeno vreme.

     

    „L-M“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača pogrebnog vozila. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 522 299.

     

    Osnovna škola „1. oktobar“ Botoš traži stručnog saradnika – pedagoga, za rad na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefon je 877 215.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]