• NUDE POSAO U MAĐARSKOJ

    Poslednjih dana u gradu su distribuirani leci sa svim podacima i kontaktima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Poslednjih dana u Zrenjaninu su se pojavili leci, štampani na mađarskom jeziku, na kojima piše da su potrebni radnici za rad u Mađarskoj.

    madjarska-zastava

    Traženi su montažeri u proizvodnji, a njima se nudi besplatan smeštaj, prijavljen, stabilan i siguran posao, besplatan autobuski prevoz, jedanput mesečno odlazak kući, dodatak na prekovremeni i smenski rad i neto plata u iznosu od 480 evra, odnosno 59.000 dinara, plus kafeterija.

    Najvažniji zadaci radnika su ugradnja delova, montaža, testiranje i pakovanje, a uslovi su završena osnovna škola, spretnost, dobre posmatračke sposobnosti i uverenje iz kaznene evidencije da lice nije osuđivano.

    Rad je u tri ili četiri smene, a posao je obezbeđen u mađarskom mestu Šarvar.

    Na lecima su odštampani i kontakt telefon i e-mail adresa: 066 82 00 457; posao@robotica.rs

    Napomena: portal zrenjaninski.com ne garantuje istinitost ovog oglasa, već samo obaveštava javnost o lecima koji su poslednjih dana distribuirani u našem gradu. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Sve sto na letku pise je istina.Vec vise od 1000.radnika radi pod ovim obecanim uslovima..Bilo je vise organizovanih sastanaka u Subotici,Senti,Beceju i Temerinu na kojima se moglo odmah dogovoriti sve u vezi posla i besplatnog stanovanja i prevoza.Odmah se moze poceti sa radom.

    2. ja i dalje cekam da me zovu ali jos nista,doduse zvala me je jedna gosp. pa me pitala za posao da tamo radim rekao sam da hocu i rekla je da ce me zvati i od tada nista……..cekam i dalje.pozz

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]