Ekonomija

NUDE POSAO U MAĐARSKOJ

ZRENJANIN – Poslednjih dana u Zrenjaninu su se pojavili leci, štampani na mađarskom jeziku, na kojima piše da su potrebni radnici za rad u Mađarskoj.

madjarska-zastava

Traženi su montažeri u proizvodnji, a njima se nudi besplatan smeštaj, prijavljen, stabilan i siguran posao, besplatan autobuski prevoz, jedanput mesečno odlazak kući, dodatak na prekovremeni i smenski rad i neto plata u iznosu od 480 evra, odnosno 59.000 dinara, plus kafeterija.

Najvažniji zadaci radnika su ugradnja delova, montaža, testiranje i pakovanje, a uslovi su završena osnovna škola, spretnost, dobre posmatračke sposobnosti i uverenje iz kaznene evidencije da lice nije osuđivano.

Rad je u tri ili četiri smene, a posao je obezbeđen u mađarskom mestu Šarvar.

Na lecima su odštampani i kontakt telefon i e-mail adresa: 066 82 00 457; posao@robotica.rs

Napomena: portal zrenjaninski.com ne garantuje istinitost ovog oglasa, već samo obaveštava javnost o lecima koji su poslednjih dana distribuirani u našem gradu. 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Sve sto na letku pise je istina.Vec vise od 1000.radnika radi pod ovim obecanim uslovima..Bilo je vise organizovanih sastanaka u Subotici,Senti,Beceju i Temerinu na kojima se moglo odmah dogovoriti sve u vezi posla i besplatnog stanovanja i prevoza.Odmah se moze poceti sa radom.

  • ja i dalje cekam da me zovu ali jos nista,doduse zvala me je jedna gosp. pa me pitala za posao da tamo radim rekao sam da hocu i rekla je da ce me zvati i od tada nista……..cekam i dalje.pozz

sinovoz
FAM