Ekonomija Vesti Zrenjanin

Nude posao u Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali i u okolnim opštinama

oglasi za posao

Poslodavci koji su raspisali konkurse Zrenjanincima nude posao u Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali i u Sečnju, Novom Bečeju i Neuzini.

 

„Aller aqua Balkan“ d.o.o. Novi Sad zapošljava u Sečnju četiri radnika za pakovanje gotovih proizvoda. Zahtevani nivo kvalifikacija kandidata je osnovna škola, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na određeno vreme. Istom poslodavcu potrebni su i dva operatera na ekstruderu, radnik na manipulaciji sirovina i gotovih proizvoda i dvoje smenovođa. Za te poslove potrebna je srednja stručna sprema, a za smenovođe i godina dana radnog iskustva. I ovi poslovi su na određeno vreme. Biografije kandidati mogu poslati na e-mail adresu petar.pejcic@aller-aqua.com

 

DOO „Ranđelović gradnja“ Novi Bečej traži tri bravara zavarivača. Poslodavcu su potrebna i tri vozača sa B i C kategorijom. Mesto rada je Novi Bečej, obezbeđeni su ishrana i smeštaj, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063/771-6593.

 

Poslodavac „Hotels group Montenegro stars“ d.o.o. Budva traži 20 kuvara – kuvarica, 20 konobara, 20 pomoćnih kuhinjskih radnika, 25 sobarica, 20 higijeničarki. Ugovor je na četiri meseca, od 1. maja do 31. avgusta. Kontakt sa poslodavcem isključivo je preko filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

I u Hrvatskoj traže slične profile radne snage. Poslodavac „Sunčani Hvar“ d.d. Hvar zapošljava na šest meseci 10 SPA terapeuta, 10 kuvara, 10 šankera i 20 konobara, tri SPA kozmetičara. Više informacija u zrenjaninskoj filijali NSZ.

 

Zemljoradnička zadruga „Agrosoj“ Neuzina zapošljava agronoma. Kontakt telefon je 023 852 016.

 

„Zepter international“ d.o.o. Beograd traži konsultante za prodaju i marketing. Posao je na određeno vreme. Kontakt adresa je posao@zepter.rs

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.