Ekonomija YTOP

NUDE POSAO I MINIMALNU PLATU OD 2.150 EVRA!

posao

ZRENJANIN – I ove sedmice portal zrenjaninski.com posetio je ovdašnju filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje kako bi predstavio aktuelne konkurse za posao.

posao-zaposljavanje

Restoran „Magazini“ iz Petrovca u Crnoj Gori traži tri konobarice, kuvarice i pomoćne radnice u kuhinji. Poželjno je radno iskustvo na tim poslovima, a rad je na određeno. Mesto rada je Petrovac, uz obezbeđen stan i hranu. Konkurs je otvoren do 31. novembra.

„Gomex“ DOO traži četiri pomoćna radnika u magacinu. Mesto rada je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme.

A 11. novembra ističe konkurs za prijem u radni odnos 10 radnika na brušenju i bušenju odlivaka, u AD „Radijator“ iz Beograda. Mesto rada je Zrenjanin.

Do 27. novembra otvoren je oglas kod nemačkog poslodavca za prijem u radni odnos 15 radnika medicinske struke, i to medicinskih sestara, viših medicinskih i strukovnih sestara. Znanje nemačkog na B1 nivou je obavezno, ali radno iskustvo nije neophodno. Radi se na određeno do 12 meseci, do nostrifikacije diplome, a onda je moguć produžetak radnog odnosa. Plata je za prvo vreme 1.950 evra bruto, a nakon nostrifikacije diplome minimalno 2.150 evra, takođe u bruto iznosu.

Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
sinovoz
FAM