• NOVOSADSKI TEHNIKOM SELI PROIZVODNJU U ZRENJANIN: Posao za 50 radnika

    Saglasnost za otuđenje 14 parcela

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Novi skupštinski saziv već na svojoj prvoj sednici daće saglasnost za otuđenje 14 parcela u industrijskim zonama , na kojima će zaintresovani investitori graditi nove proizvodne pogone ili proširiti već postojeće. Za zemljište su zaintresovani i građevinari za zgrade kolektivnog stanovanja ali i građani za individualnu stambenu izgradnju.

    Svi "za" za nove investitore
    Svi „za“ za nove investitore

    „Geotehnokin“ iz Novog Sada zatražio je da kupi 3,5 hektara zemljišta na kojima planira da otvori pogone u kojima bi se na staru zaposlilo 50 ljudi. Prema onome što se moglo čuti na na sednici Gradskog veća, ovo novosadsko preduzeće koje radi za NIS trebalo bi da svoju kompletnu proizvodnju preseli u Zrenjanin.

    Zemljište će, nakon skupštinske verifikacije, kupiti i  Tehnicom doo iz Zrenjanina, Zita Mijatov Davidhazi, iz Zrenjanina, Doo Miltrade group 023 iz Zrenjanina.Za zemljište u javnoj svojin zaintresovani su i Danica Raca iz Zrenjanina, “ DOXA – LOWER”  – Knjigovodstvena agencija i kozmetički salon,

    A za parcelu na kojoj bi se gradila zgrada kolektivnog stanovanja zaintresovano je preduzeće HOME INTERPOINT iz Novog Sada.

    Poslednji put u ovom sastavu
    Poslednji put u ovom sastavu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija