• NOVI POSLOVI U PONUDI

    Pročitajte koje firme i radnike kakvih profila traže u ovom trenutku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Beogradska firma „Enal – elektro“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem 10 radnika elektro struke, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

    Nacionalna sluzba za zaposljavanje 1

    Mesto rada je Srbija, a posao se odnosi na montažu, remont i održavanje elektroinstalacija. Posle angažovanja na domaćem terenu predviđeno je upućivanje radnika na privremeni rad u Nemačku. Ne traži se radno iskustvo. Rad je terenski, obezbeđen je smeštaj, prevoz i ishrana.

    A „Probanat izgradnja“ d.o.o. sa sedištem u Beogradu, traži 30 izvršilaca građevinske struke, zidara, tesara, armirača i pomoćnih građevinskih radnika. Potrebno je šestomesečno radno iskustvo, a radi se u Pančevu. Prevoz, smeštaj i ishrana su obezbeđeni.

    Deset izvršilaca – vozača kamiona, traži mađarska firma „Grosseuropa – međunarodni transport“, a mesto rada je Skandinavija i Zapadna Evropa. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije, a poželjno je i radno iskustvo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija