Ekonomija YSLAJDER

NOVI POSLOVI SU TRENUTNO U PONUDI

posao

ZRENJANIN – Poslodavac „Gum-rad-Mirčik“ doo iz Zrenjanina traži dva presača za rad na presi za gumu. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. maja.

 

posao

 

Centar za socijalni rad Zrenjanin oglasio je konkurs za imenovanje direktora centra. Direktor se imenuje na period od četiri godine.

 

„Zlatni klas senior“ zapošljava 10 prodavaca hleba i peciva a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme.

 

Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži 15 prodavaca za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

 

U DOO „Nodular“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest električara, pet rukovalaca mešalicom, 15 izvršilaca na bušenju i brušenju odlivaka i dva strugara.

 

„VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

 

Servis bele tehnike „Art cool“ traži montažera klima uređaja. Posao je na neodređeno vreme a radno iskustvo je poželjno.

 

„Kemel“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem sedam vozača teretnog vozila u domaćoj i međunarodnoj špediciji.

 

DOO „Prva linija“ traži 50 izrađivača gornjih delova obuće. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Vorp distribucija“ iz Zrenjanina traži dva kurira-vozača za podelu reklamnog materijala. Oglas je otvoren do 5. juna.

 

SR „Favorit“ iz Zrenjanina zapošljava jednog radnika za proizvodnju oblandi. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Zrenjanin. Oglas je otvoren do 4. juna.

 

„Dames“ DOO traži dva pekara. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. maja.

 

Poslodavac „Fortis vita“ DOO iz Zrenjanina traži tri negovateljice-gerontodomaćice, u domu za smeštaj odraslih i starih lica. Posao je na određeno vreme.

 

Do 31. maja otvoren je konkurs u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ za radno mesto čistačice. Posao je sa punim radnim vremenom, ali na određeno vreme.

 

SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

 

Nemački poslodavac „Ophelo“ traži 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Konkurs je otvoren do 20. jula.

 

 „Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira-vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije.

 

 „Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara-montera na neodređeno vreme.

 

 „SOKO 023 Sigurnost“ DOO iz Zrenjanina traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

 

Dva muško-ženska frizera i kozmetičara traži Frizersko kozmetički salon „Bella 023“, kandidati trebaju da imaju šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

 

Restoran „Citadela“ traži kuvara, na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

 

Preduzetnik „Taxi Robert“ zapošljava tri vozača taksi vozila u lokalu. Posao je na neodređeno vreme. Oglas je otvoren do 31. maja.

 

Još oglasa za posao možete pronaći ovde .

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM