• NOVI POKUŠAJ PRODAJE IMOVINE ZRENJANINSKE PIVARE

    ZRENJANIN – Stečajni upravnik Zrenjaninske industrije piva Dragan Božić oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine, javnim prikupljanjem ponuda. Na prodaju su ponuđene dve celine. Prva obuhvata opremu i zalihe, između ostalog liniju za punjenje piva (2 komada), liniju za točenje piva i sokova u PET ambalaži, 6 fermentora, tankove, mlinove, kompresore, parne kotlove, drvene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI POKUŠAJ PRODAJE IMOVINE ZRENJANINSKE PIVARE

    ZRENJANIN – Stečajni upravnik Zrenjaninske industrije piva Dragan Božić oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine, javnim prikupljanjem ponuda.

    Na prodaju su ponuđene dve celine. Prva obuhvata opremu i zalihe, između ostalog liniju za punjenje piva (2 komada), liniju za točenje piva i sokova u PET ambalaži, 6 fermentora, tankove, mlinove, kompresore, parne kotlove, drvene kace, pakerice, rezervoare, zalihe… Procenjena vrednost prve celine je oko 63,66 miliona dinara.

    Druga celina je zemljište na kom je sazidana stambena zgrada od 57 kvadrata, procenjene vrednosti oko 1,7 miliona dinara.

    – U pitanju je zgrada u kojoj se nalazi laboratorija u okviru kompleksa nekadašnje Šećerane – kaže Božić za portal zrenjaninski.com.

    Na pitanje koja je to prodaja u pitanju, Božić ističe da se više ne može tako govoriti, jer je do 2014. godine pokušavana prodaja pivare kao pravnog lica, a kada to nije uspelo, Odbor poverilaca je doneo odluku da se pivara prodaje u celinama.

    Rok za dostavljanje ponuda je 14. mart, do 11 časova. Otvaranje ponuda zakazano je za taj dan u 11.45 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]