Ekonomija Vesti Zrenjanin

Novi oglasi za posao, traže se nastavnici, prodavci, mesari, šivači…

posao

Portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište rada“ i danas objavljuje oglase za posao koje su raspisale zrenjaninske firme i ustanove.

 

Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo raspisala je konkurs za nastavnika nemačkog jezika, na određeno vreme, sa 44 posto radnog vremena. Kontakt telefon je 875 017.

 

„Društvo za proizvodnju, promet i usluge „Dafar“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog inženjera zaštite životne sredine. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 064 860 72 15.

 

Srednja škola „Vuk Karadžić“ Sečanj bira direktora na period od četiri godine. Kontakt telefon za više informacija o konkursu je (023) 3841 035.

 

Konkurs za direktora raspisala je i Osnovna škola „Petefi Šandor“ u Novoj Crnji. Za dodatne informacije kandidati mogu pozvati sekretara škole na telefonski broj (023) 815 024.

 

„Papak company“ DOO Baranda traži traži četiri prodavca za rad na neodređeno vreme, kao i dva mesara, takođe na neodređeno. Mesto rada je Čenta. Kontakt telefon je 060 719 34 10.

 

Osnovna škola „Branko Radičević“ Čenta oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika tehnike i tehnologije u drugom obrazovnom ciklusu, na određeno vreme i sa 30 posto radnog vremena.

 

DP „Stil“ Fabrika obuće Zrenjanin zapošljava četiri krojača-šivača, invalidna lica. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Zrenjanin.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM