• Novi oglasi za posao, radna mesta su u Zrenjaninu

    Raspisani su novi oglasi za posao. Ovog puta pet poslodavaca traži radnike.   SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara, a posao je na neodređeno vreme. Poželjno je radno iskustvo. Kontakt telefon je 062 404 103.   „Logic“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Od kandidata se traži i vozačka dozvola B kategorije, poznavanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi oglasi za posao, radna mesta su u Zrenjaninu

    Raspisani su novi oglasi za posao. Ovog puta pet poslodavaca traži radnike.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara, a posao je na neodređeno vreme. Poželjno je radno iskustvo. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    „Logic“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Od kandidata se traži i vozačka dozvola B kategorije, poznavanje računarskih programa Office i Autcad, kao i srednji nivo znanja engleskog jezika. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Picerija „Verona“ Zrenjanin traži radnika – radnicu za rad u piceriji, na poslu pomaganja u pripremi pica. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 16. februara. Kontakt telefon je 060 714 89 37.

     

    PP „P&M antikorozija“ Leštane zapošljava tri autofarbara. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je u Zrenjaninu.

     

    „Grawe osiguranje“ A.D.O. Beograd traži 10 saradnika – zastupnika u prodaji osiguranja. Posao se obavlja u Zrenjaninu, a rad je na neodređeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija