• NOVI OGLASI ZA POSAO, OVI RADNICI SU TRENUTNO TRAŽENI

    ZRENJANIN – Poslodavac „Agrorit“ iz Melenaca zapošljava veći broj radnika na različitim pozicijama. Traži se 10 vozača teretnog motornog vozila, od kojih pet sa iskustvom a pet bez iskustva, kao i četiri automehaničara, od čega dvojica sa iskustvom a dvojica bez radnog iskustva. Ista firma zapošljava i četiri autoelektričara – dijagnostičara, opet dvojicu sa iskustvom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI OGLASI ZA POSAO, OVI RADNICI SU TRENUTNO TRAŽENI

    ZRENJANIN – Poslodavac „Agrorit“ iz Melenaca zapošljava veći broj radnika na različitim pozicijama. Traži se 10 vozača teretnog motornog vozila, od kojih pet sa iskustvom a pet bez iskustva, kao i četiri automehaničara, od čega dvojica sa iskustvom a dvojica bez radnog iskustva. Ista firma zapošljava i četiri autoelektričara – dijagnostičara, opet dvojicu sa iskustvom i dvojicu bez iskustva. Mesto rada su Melenci, a oglas je otvoren do 30. septembra.

     

    posao oglasi radnici
    Foto: Dušan Bartolović

     

    „Wiener stadtische osiguranje“ Beograd objavilo je oglas za angažovanje 10 prodavaca osiguranja na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    „BB trade“ Žitište traži sedam prodavaca, za rad na neodređeno vreme.

     

    „Tenzor“ d.o.o. Ptuj, Slovenija, zapošljava pet elektroinstalatera – elektromontera, a mesto rada je Slovenija.

     

    Pet vozača taksija traži DOO „Agro trans Rusić“.

     

    „O&M inženjering group“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem diplomiranog ekonomiste, zatim referenta nabavke i diplomiranog građevinskog inženjera, kao i tri bravara i dva zavarivača.

     

    „Banattrans“ Klek traži vozača sa C i E kategorijom, sa dve godine dana radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i rukovaoca telehendera sa dve godine dana radnog iskustva, za posao na određeno vreme.

     

    „Pošta Slovenije“ DOO Maribor traži 40 pomoćnih radnika, a mesto rada su Celje i Ljubljana. Ista firma traži šest poštonoša i 10 vozača, za rad u Ljubljani. Oglas je otvoren do 18. avgusta.

     

    Poslodavac DOO „Madra“ zapošljava dva radnika na izradi paleta, mesto rada je Aradac, a posao je na određeno vreme.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava jednog višeg fizioterapeuta. Oglas je otvoren do 17. avgusta.

     

    Knjigovodstvena agencija i kozmetički salon „Doxa – flover“ traži četiri manipulanta sekundarnim sirovinama. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu. Ista firma traži i vozača sa C kategorijom.

     

    „Bela 023“ traži dva muško –ženska frizera i kozmetičara.

     

    Poslodavac „VIS Evropa“ DOO iz Zrenjanina traži dva elektroinstalatera. Potrebno je radno iskustvo u struci od dve godine, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac „DRK“ iz Nemačke objavio je oglas za zapošljavanje 10 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu. Oglas je otvoren do 1. oktobra.

     

    Buregdžinica „Omladina“ zapošljava prodavca peciva na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    „Shopping fam“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem osam trgovaca, na određeno vreme.

     

    Zrenjaninska SR „Jabuka“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem dva prodavca hleba i peciva, na neodređeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija