Ekonomija YSLAJDER

NOVI OGLASI ZA POSAO, OVI POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE

posao

ZRENJANIN – Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos ginekološko – akušerske sestre. Radni odnos je na određeno, do povratka zaposlenog sa bolovanja. Oglas je otvoren do 16. marta.

posao

Zrenjaninski servis bele tehnike „Art cool“ traži jednog servisera bele tehnike i klima uređaja. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Ne traži se radno iskustvo, ali kandidat mora da ima vozačku dozvolu B kategorije, znanje engleskog jezika na početnom nivou i osnovno informatičko znanje. Oglas je otvoren do 21. marta.

Poslodavac „Gas komerc“ iz Zrenjanina traži vozača za prevoz, istovar i utovar robe. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, ali se traži vozačka dozvola C kategorije.

„Tokram company“ DOO iz Vršca traži 10 točilaca goriva, za rad u Vršcu. Posao je na godinu dana, a radno iskustvo i obrazovanje su nebitni. Radi se smenski, a za radnike je obezbeđen smeštaj. Isti poslodavac traži i 10 kasirki, takođe za rad u Vršcu.

„Goran SR za čišćenje tepiha“ iz Zrenjanina, raspisao je oglas za prijem u radni odnos tri radnika na čišćenju tepiha. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme.

„LPDM metalurg“ iz Zrenjanina traži glodača, sa više od tri godine radnog iskustva. Oglas je otvoren do 2. aprila. Isti poslodavac traži i jednog strugara, takođe sa tri godine dana radnog iskustva, a oglas ističe 2. aprila.

„ASTRA Security & Detectives“ doo iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem 50 službenika obezbeđenja, a među ostalim mestima rada navodi se i Zrenjanin. Oglas je otvoren do 20. marta, a radni odnos je na određeno vreme.

Još oglasa možete pročitati ovde.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM