• NOVI OGLASI ZA POSAO: Imate još vremena da konkurišete

    Pred vama su novi oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje u saradnji sa zrenjaninskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.   Molersko – fasaderska radnja „K2DF comerce“ iz Zrenjanina zapošljava četiri pomoćna građevinska radnika. Iskustvo nije bitno, a u pitanju je angažovanje na osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima. Kandidate očekuju probni i terenski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI OGLASI ZA POSAO: Imate još vremena da konkurišete

    Pred vama su novi oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje u saradnji sa zrenjaninskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Molersko – fasaderska radnja „K2DF comerce“ iz Zrenjanina zapošljava četiri pomoćna građevinska radnika. Iskustvo nije bitno, a u pitanju je angažovanje na osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima. Kandidate očekuju probni i terenski rad. Konkurs je otvoren do 8. novembra. Više informacija na broj telefona 061 608 79 64.

     

    Pročitajte još: „Don Don“ traži 15 radnika, a posao možete dobiti i u drugim firmama

     

    Poslodavac „Men-Mat koncentrat“ iz Perleza traži jednog stolara, odnosno pomoćnog stolara. Posao je na neodređeno vreme, a prethodi mu probni rad. Mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 4. novembra. Kontakt telefon je 060 642 42 00.

     

    Frizersko – modni studio „Aleksandra“ iz Zrenjanina zapošljava jednog frizera za žene. Vrsta zaposlenja je na neodređeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Konkurs traje do popune radnog mesta. Više informacija na broj telefona 064 03 66 500.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]