Ekonomija Vesti Zrenjanin

NOVI OGLASI ZA POSAO: Imate još vremena da konkurišete

oglasi za posao

Pred vama su novi oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje u saradnji sa zrenjaninskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Molersko – fasaderska radnja „K2DF comerce“ iz Zrenjanina zapošljava četiri pomoćna građevinska radnika. Iskustvo nije bitno, a u pitanju je angažovanje na osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima. Kandidate očekuju probni i terenski rad. Konkurs je otvoren do 8. novembra. Više informacija na broj telefona 061 608 79 64.

 

Pročitajte još: „Don Don“ traži 15 radnika, a posao možete dobiti i u drugim firmama

 

Poslodavac „Men-Mat koncentrat“ iz Perleza traži jednog stolara, odnosno pomoćnog stolara. Posao je na neodređeno vreme, a prethodi mu probni rad. Mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 4. novembra. Kontakt telefon je 060 642 42 00.

 

Frizersko – modni studio „Aleksandra“ iz Zrenjanina zapošljava jednog frizera za žene. Vrsta zaposlenja je na neodređeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Konkurs traje do popune radnog mesta. Više informacija na broj telefona 064 03 66 500.

 

Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM