• NOVI OGLASI: PET PREDUZEĆA TRAŽE RADNIKE

    ZRENJANIN – „Nera dom“ DOO traži dva izvršioca na poziciji medicinska sestra/medicinski tehničar. Potreban je i državni stručni ispit kao i godinu dana radnog iskustva. Zaposlenje je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, radi se noću i u smenama. STR „Ramada“ iz Zrenjanina traži vozača sa C kategorijom, kao i magacinskog radnika. Radno iskustvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI OGLASI: PET PREDUZEĆA TRAŽE RADNIKE

    ZRENJANIN – „Nera dom“ DOO traži dva izvršioca na poziciji medicinska sestra/medicinski tehničar. Potreban je i državni stručni ispit kao i godinu dana radnog iskustva. Zaposlenje je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, radi se noću i u smenama.

    Nacionalna sluzba za zaposljavanje 1

    STR „Ramada“ iz Zrenjanina traži vozača sa C kategorijom, kao i magacinskog radnika. Radno iskustvo je nebitno, a oglas je otvoren do 31. oktobra.

    Zrenjaninska firma „Weldgas“ DOO traži prodavca u veleprodaji i maloprodaji, na određeno vreme. Uslov je srednja stručna sprema, a poželjno je radno iskustvo.

    „Turbo gas“ iz Kikinde traži građevinskog inženjera, za organizaciju rada na gradilištu. Rad je terenski, a baza je Kikinda, zaposlenje je na određeno do 6 meseci.

    I dalje je otvoren oglas za vozača teretnog kamiona niške firme „MGV“ DOO. Uz dozvolu E kategorije potrebno je i godinu dana radnog iskustva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija