• NOVI CIKLUS PROGRAMA „POKRENI SE ZA POSAO“

    ZRENJANIN – Predstavljanje novog ciklusa nacionalnog programa „Pokreni se za posao“, koji pomaže pokretanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije, održaće se u utorak, 17. januara, u 12 časova, u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu. Prezentaciji mogu prisustvovati sva zainteresovana lica koja tek planiraju da pokrenu sopstveni posao ili oni koji imaju već registrovan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI CIKLUS PROGRAMA „POKRENI SE ZA POSAO“

    ZRENJANIN – Predstavljanje novog ciklusa nacionalnog programa „Pokreni se za posao“, koji pomaže pokretanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije, održaće se u utorak, 17. januara, u 12 časova, u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.

    Prezentaciji mogu prisustvovati sva zainteresovana lica koja tek planiraju da pokrenu sopstveni posao ili oni koji imaju već registrovan posao koji žele da unaprede.

    Program „Pokreni se za posao“ sprovodi nevladina organizacija ENECA iz Niša u saradnji i uz finansijsku podršku kompanije „Filip Moris“. Program se uspešno realizuje još od 2009. godine i u okviru njega je do sada podržano 606 klijenata iz cele Srbije iz oblasti poljoprivrede, zanatstva, proizvodnje i usluga.

    Kroz program „Pokreni se za posao“ dodeljuju se bespovratna sredstva u vrednosti od 250.000 dinara za kupovinu opreme za pokretanje i/ili unapređenje sopstvenog biznisa, kao i stručne i poslovne obuke za klijente i savetodavna pomoć ekonomskih stručnjaka koji će ih uputiti u osnove malog preduzetništva.

    Za sedam godina realizovanja programa „Pokreni se za posao“ podržani su preduzetnici iz 114 gradova i opština, pri čemu je iz Zrenjanina pristiglo 167 prijava, a podržano je 9 preduzetnika.

    Konkurs je otvoren do 31. januara. Detaljnije informacije o konkursu, načinu prijavljivanja kao i sam prijavni formular za konkurs mogu se naći na sajtovima www.pokrenisezaposao.rs i www.eneca.org.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]