• Nove promene u radnom vremenu prodajnih objekata Gomex-a

    Kompanija „Gomex“ obaveštava potrošače o novim promenama u radnom vremenu njenih prodajnih objekata.   Radno vreme „Gomex“-ovih maloprodajnih objekata će do daljeg biti sledeće:   Ponedeljak, 20. april – neradni dan; utorak, 21. april; sreda, 22. april; i četvrtak, 23. april – od 7 do 16 časova.   „Radno vreme narednih dana usklađivaćemo sa daljim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nove promene u radnom vremenu prodajnih objekata Gomex-a

    Kompanija „Gomex“ obaveštava potrošače o novim promenama u radnom vremenu njenih prodajnih objekata.

     

    Radno vreme „Gomex“-ovih maloprodajnih objekata će do daljeg biti sledeće:

     

    Ponedeljak, 20. april – neradni dan;

    utorak, 21. april; sreda, 22. april; i četvrtak, 23. april – od 7 do 16 časova.

     

    „Radno vreme narednih dana usklađivaćemo sa daljim merama Vlade Republike Srbije. O tome ćemo na vreme obavestiti potrošače“, saopšteno je iz kompanije.

     

    Pročitajte još: Gomex angažuje radnike na više pozicija po programu stručne prakse

     

    „Gomex“ navodi da postoji mogućnost da u nekim objektima radno vreme bude promenjeno zbog odluka lokalnih samouprava koje su regulisale radno vreme u drugačijem trajanju nego što je preneto u ovom saopštenju.

     

    „U „Gomex“-u se snabdevanje maloprodajnih objekata i dalje obavlja na uobičajeni način. Nema izraženih nestašica proizvoda. Podsećamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2 metra između potrošača. Pozivamo ih i da prilikom kupovine koriste bilo kakvu zaštitu za lice, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru“, stoji u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]