• NOVA STAMBENA ZGRADA GOTOVA ZA NEKOLIKO MESECI

    ZRENJANIN – Radovi na izgradnji stambeno – poslovnog objekta u ulici Koče Kolarova 20, čiji investitor je preduzeće „Bio-elektrik“ iz Zrenjanina, odvijaju se u roku, a kako portal zrenjaninski.com saznaje, objekat bi trebalo da bude pod krovom do kraja oktobra.     – Zadovoljan sam dinamikom i za sada sve ide po utvrđenim rokovima – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA STAMBENA ZGRADA GOTOVA ZA NEKOLIKO MESECI

    ZRENJANIN – Radovi na izgradnji stambeno – poslovnog objekta u ulici Koče Kolarova 20, čiji investitor je preduzeće „Bio-elektrik“ iz Zrenjanina, odvijaju se u roku, a kako portal zrenjaninski.com saznaje, objekat bi trebalo da bude pod krovom do kraja oktobra.

     

    zgrada

     

    – Zadovoljan sam dinamikom i za sada sve ide po utvrđenim rokovima – kaže za naš portal Dragan Božjak, direktor „Bio-elektrika“.

     

    Gradiće se dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje.

     

    – Što se tiče poslovnog dela, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za kancelarije moje firme – ističe Božjak.

     

    Svi stanovi imaće parking unutar objekta, a svakom stanu pripadaju dva parking mesta, što je uračunato u cenu.

     

    – Dokupio sam još jedan plac od 700 kvadrata, tako da je planirano i formiranje parka od 440 kvadrata. Na 120 kvadrata biće postavljeno dečje igralište – kaže Božjak za portal zrenjaninski.com.

     

    zgrada

     

    Istovremeno, na manjem stambenom objektu istog investitora, u ulici Toše Jovanovića, izvode se završni unutrašnji i spoljni radovi.

     

    – Trenutno su tu ekipe koje uvode vodu, kablovsku, telefone, unutra se malteriše, gletuju se zidovi, jednom rečju, u toku je finiš i prema rokovima stanari će se useliti za najdalje dva meseca, odnosno krajem jula – navodi Božjak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]