Ekonomija YSLAJDER

NOVA STAMBENA ZGRADA GOTOVA ZA NEKOLIKO MESECI

ZRENJANIN – Radovi na izgradnji stambeno – poslovnog objekta u ulici Koče Kolarova 20, čiji investitor je preduzeće „Bio-elektrik“ iz Zrenjanina, odvijaju se u roku, a kako portal zrenjaninski.com saznaje, objekat bi trebalo da bude pod krovom do kraja oktobra.

 

zgrada

 

– Zadovoljan sam dinamikom i za sada sve ide po utvrđenim rokovima – kaže za naš portal Dragan Božjak, direktor „Bio-elektrika“.

 

Gradiće se dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje.

 

– Što se tiče poslovnog dela, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za kancelarije moje firme – ističe Božjak.

 

Svi stanovi imaće parking unutar objekta, a svakom stanu pripadaju dva parking mesta, što je uračunato u cenu.

 

– Dokupio sam još jedan plac od 700 kvadrata, tako da je planirano i formiranje parka od 440 kvadrata. Na 120 kvadrata biće postavljeno dečje igralište – kaže Božjak za portal zrenjaninski.com.

 

zgrada

 

Istovremeno, na manjem stambenom objektu istog investitora, u ulici Toše Jovanovića, izvode se završni unutrašnji i spoljni radovi.

 

– Trenutno su tu ekipe koje uvode vodu, kablovsku, telefone, unutra se malteriše, gletuju se zidovi, jednom rečju, u toku je finiš i prema rokovima stanari će se useliti za najdalje dva meseca, odnosno krajem jula – navodi Božjak.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz