• NOVA PRIVREDNA MANIFESTACIJA U SEPTEMBRU

    ZRENJANIN – ZRBIZNET, nova sajamska manifestacija koju organizuje Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, biće održana 29. i 30. septembra u Hali „Medison“, saopšteno je danas na konferenciji za novinare, na kojoj je i potpisan protokol o saradnji između Unije poslodavaca Zrenjanin i lokalne samouprave.     -Imamo izuzetan sajamski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA PRIVREDNA MANIFESTACIJA U SEPTEMBRU

    ZRENJANIN – ZRBIZNET, nova sajamska manifestacija koju organizuje Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, biće održana 29. i 30. septembra u Hali „Medison“, saopšteno je danas na konferenciji za novinare, na kojoj je i potpisan protokol o saradnji između Unije poslodavaca Zrenjanin i lokalne samouprave.

     

    privredna manifestacija

     

    -Imamo izuzetan sajamski prostor u „Medisonu“, prostor kakav nemaju mnogo veći gradovi, i odlučili smo da odgovorimo na ideju Unije poslodavaca da se u tamo organizuje nova sajamska manifestacija – izjavio je danas Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina. – Posle zaista iscrpnih dogovora, Grad će pružiti podršku novom sajmu namenjenom privrednicima, posebno malim i srednjim preduzećima koji, uz velike kompanije, čine okosnicu privrednog ambijenta Zrenjanina, istakao je Janjić.

     

    -Osnovna ideja ove sajamske manifestacije je „poveži se“ – istakao je Goran Nešić, predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina. – Moramo se upoznati, videti ko šta radi, kako možemo udruženi da nastupamo i zato je ova moderna sajamska privredna manifestacija prava prilika za, pre svega, proizvodne ali i ostale preduzetnike i male privrednike iz srednjeg Banata, naglasio je Nešić.

     

    Osim izlagačkog dela, organizatori su predvideli tokom dva dana, koliko sajam traje, i panel diskusije posvećene ljudskim resursima, finansijama, pa su kao predavači i učesnici pozvani i predstavnici institucija kao što su banke, osiguravajuća društva, fondovi…

     

    Rok za prijavljivanje za učešće na ZRBIZNET-u počinje da teče danas. Svi zainteresovani mogu se prijaviti ili dobiti više informacija na telefon Unije poslodavaca 023 533 730.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija