Ekonomija YSLAJDER

NOVA PRIVREDNA MANIFESTACIJA U SEPTEMBRU

ZRENJANIN – ZRBIZNET, nova sajamska manifestacija koju organizuje Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, biće održana 29. i 30. septembra u Hali „Medison“, saopšteno je danas na konferenciji za novinare, na kojoj je i potpisan protokol o saradnji između Unije poslodavaca Zrenjanin i lokalne samouprave.

 

privredna manifestacija

 

-Imamo izuzetan sajamski prostor u „Medisonu“, prostor kakav nemaju mnogo veći gradovi, i odlučili smo da odgovorimo na ideju Unije poslodavaca da se u tamo organizuje nova sajamska manifestacija – izjavio je danas Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina. – Posle zaista iscrpnih dogovora, Grad će pružiti podršku novom sajmu namenjenom privrednicima, posebno malim i srednjim preduzećima koji, uz velike kompanije, čine okosnicu privrednog ambijenta Zrenjanina, istakao je Janjić.

 

-Osnovna ideja ove sajamske manifestacije je „poveži se“ – istakao je Goran Nešić, predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina. – Moramo se upoznati, videti ko šta radi, kako možemo udruženi da nastupamo i zato je ova moderna sajamska privredna manifestacija prava prilika za, pre svega, proizvodne ali i ostale preduzetnike i male privrednike iz srednjeg Banata, naglasio je Nešić.

 

Osim izlagačkog dela, organizatori su predvideli tokom dva dana, koliko sajam traje, i panel diskusije posvećene ljudskim resursima, finansijama, pa su kao predavači i učesnici pozvani i predstavnici institucija kao što su banke, osiguravajuća društva, fondovi…

 

Rok za prijavljivanje za učešće na ZRBIZNET-u počinje da teče danas. Svi zainteresovani mogu se prijaviti ili dobiti više informacija na telefon Unije poslodavaca 023 533 730.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM