Ekonomija YSLAJDER

NOVA PRILIKA ZA RAD U JEDNOJ OD VODEĆIH KOMPANIJA!

ZRENJANIN – Još jednu priliku imaće Zrenjaninci da lično čuju sve što ih zanima u vezi zaposlenja u svetskoj kompaniji “Delphi”, koja posluje u Novom Sadu, a koja je iskazala spremnost da zaposli naše sugrađane.

 

delphi kompanija

 

Naime, jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, i u ponedeljak, 15. januara, organizovaće “Dan otvorenih vrata”, kada će Zrenjaninci, zainteresovani za rad u pogonima ove kompanije, imati priliku da čuju sve pojedinosti u vezi sa njihovim radnim angažmanom.

 

“Dan otvorenih vrata” biće organizovan u ponedeljak, 15. januara, od 10 časova, u prostorijama “Gradske stambene agencije”, u Gimnazijskoj ulici broj 7, u Zrenjaninu.

 

Kako je portal zrenjaninski.com pisao, već je oformljena jedna grupa radnika iz Zrenjanina i za njih postoji organizovan prevoz autobusom koji fabrika iznajmljuje samo za potrebe prevoza zaposlenih. Autobusi uvek saobraćaju shodno smenama na poslu.

 

Svi zainteresovani za posao u kompaniji “Delphi” mogu da konkurišu i putem e-maila na adresu delphiposao@delphi.com i sajta “Poslovi Infostud”, a sve informacije o zaposlenju mogu dobiti na telefon 060/88 92 534.

 

Više informacija možete PROČITATI OVDE.

Podeli članak
sinovoz
FAM