• NOVA ITALIJANSKA KOMPANIJA TRAŽI RADNIKE

    ZRENJANIN – Italijanska kompanija precizne mehanike „Internacionala Mehanika Srb“ (I.M.S.), koja je nedavno potpisala ugovor o investiranju u Zrenjaninu, raspisala je oglas u kome traži stručnu radnu snagu za rad u proizvodnom pogonu u našem gradu.     U pitanju su specifična radna mesta za rad na glodalici, strugu i CNC mašinama, a za odabrane […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA ITALIJANSKA KOMPANIJA TRAŽI RADNIKE

    ZRENJANIN – Italijanska kompanija precizne mehanike „Internacionala Mehanika Srb“ (I.M.S.), koja je nedavno potpisala ugovor o investiranju u Zrenjaninu, raspisala je oglas u kome traži stručnu radnu snagu za rad u proizvodnom pogonu u našem gradu.

     

    posao oglasi

     

    U pitanju su specifična radna mesta za rad na glodalici, strugu i CNC mašinama, a za odabrane je predviđen probni radni period od 2 meseca.

     

    „Nakon uspešnog probnog perioda, sklopiće se redovni zakonski ugovor na osnovu naših internih pravila“, saopštavaju iz kompanije.

     

    Kandidati treba da poseduju diplomu srednje tehničke škole.

     

    „Tražimo mlade ljude koji žele da nauče, koji su spremni za rad u smenama i koji su sposobni za rad u timu i rešavanje problema“, kažu u kompaniji I.M.S.

     

    Prijave se šalju isključivo putem e-mail-a: ad.imsdoo@gmail.com

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija