• „Nodular“ zapošljava 50 radnika, a posao nude i druge firme i preduzetnici

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „Nodular“ doo Beoograd traži 50 radnika na brušenju, bušenju i kačenju odlivaka. Mesto rada je Zrenjanin, a poslodavac obezbeđuje smeštaj i ishranu. Kontakt telefon je 062 248 680.   „Terracon“ Beograd traži sedam fasadera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Nodular“ zapošljava 50 radnika, a posao nude i druge firme i preduzetnici

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „Nodular“ doo Beoograd traži 50 radnika na brušenju, bušenju i kačenju odlivaka. Mesto rada je Zrenjanin, a poslodavac obezbeđuje smeštaj i ishranu. Kontakt telefon je 062 248 680.

     

    „Terracon“ Beograd traži sedam fasadera i sedam zidara za rad u Beogradu, a nakon mesec dana rada sledi upućivanje na rad u Belgiju. Kontakt telefon je 066 519 01 68.

     

    Kompanija „Gomex“ zapošljava četiri prodavca kasira na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    „Stil“ DP, fabrika obuće Zrenjanin, oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet radnika u proizvodnji, na određeno vreme.

     

    „Royal express“ DOO Beograd traži tri dostavljača robe za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 066 811 92 07.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača u međunarodnom saobraćaju, na određeno vreme.

     

    „Čili“ SUR Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri prodavca u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 069 525 51 85.

     

    „Dast inox“ DOO traži osam pomoćnih radnika na čišćenju ramova. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 167 61 14.

     

    „Inex plus“ DOO Beograd zapošljava pet čistača prostorija, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 060 80 99 310.

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri bravara i tri fizička radnika. Poslovi su na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 560 041.

     

    „Agrounija“ DOO Zrenjanin zapošljava mašinskog inženjera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 354 98 51.

     

    „Nole mont“ Beograd traži 20 elektromontera – instalatera sa godinom dana radnog iskustva. Mesto rada je Beograd, a potom sledi upućivanje na rad u  Nemačku. Kontakt telefon je 011 252 01 34.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE. 

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]