• NIS traži radnike za više pozicija, mesto rada je Zrenjanin

    Kompanija NIS traži radnike za rad na više pozicija, a mesto rada je Zrenjanin.   Kompaniji je potreban bravar, koji ima iskustvo u izradi metalnih konstrukcija, zna da radi sa ručnim bravarskim, pneumatskim i električnim alatima, a odgovara mu smenski rad. Za rad u Zrenjaninu traži se i jedan metalostrugar, sa srednjim obrazovanjem mašinskog smera. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIS traži radnike za više pozicija, mesto rada je Zrenjanin

    Kompanija NIS traži radnike za rad na više pozicija, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Kompaniji je potreban bravar, koji ima iskustvo u izradi metalnih konstrukcija, zna da radi sa ručnim bravarskim, pneumatskim i električnim alatima, a odgovara mu smenski rad. Za rad u Zrenjaninu traži se i jedan metalostrugar, sa srednjim obrazovanjem mašinskog smera. Potrebno je i radno iskustvo u mašinskoj obradi na alatnim mašinama. Kompaniji je potreban i radnik na fizičkim poslovima u Zrenjaninu i Kikindi. Oglasi su otvoreni do 30. avgusta.

     

    NIS traži i pet mehaničara, za rad u Zrenjaninu i Pančevu. Od kandidata se traži srednjoškolsko obrazovanje tehničkog usmerenja i iskustvo u radu na mehaničarskim poslovima, kao i da im odgovara smenski rad. I ovaj oglas ističe 30. avgusta.

     

    Pročitajte još: Caffe Piccolo raspisao oglas za posao, konkurs je u toku

     

    „Net bus CO“ doo Zrenjanin zapošljava 10 vozača sa vozačkom dozvolom „D“ kategorije za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Iskustvo nije bitno. Od kandidata se traži trogodišnja srednja stručna sprema, smer saobraćaj. Prijave za posao mogu se slati na e-mail adresu: goran.agramovic@netbus.rs sa naznakom „Prijava za posao“.

     

    Spremačica u prostorijama u kojima se obavlja zdravstvena delatnost potrebna je poslodavcu Specijalna bolnica za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ u Zrenjaninu. Radno angažovanje je na određeno vreme. Direktno upućivanje kandidata na razgovor u SPB „Dr Vasa Savić“ je 26. avgusta.

     

    Privredno društvo za proizvodnju hleba i peciva „Don Don“ DOO Zrenjanin traži 10 radnika za rad u pekarskom pogonu. Oglas je otvoren do 28. avgusta.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]