Ekonomija YSLAJDER

NIČE NOVA ZGRADA U ULICI KOČE KOLAROVA (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Radovi na izgradnji stambeno – poslovnog objekta u ulici Koče Kolarova 20, koje izvodi investitor “Bio-elektrik”, odvijaju se u ugovorenim rokovima.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

– Izlivena je prva ploča, zida se prvi sprat. Grubi radovi trebalo bi da budu završeni do kraja oktobra. U toku zime će se raditi unutrašnji poslovi, a na proleće sledi nastavak napolju – kaže za portal zrenjaninski.com Dragan Božjak, direktor “Bio-elektrika”.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

Na ovoj lokaciji se grade dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje. Što se tiče poslovnog dela, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za kancelarije “Bio-elektrika”. Rok za useljenje je oktobar 2018. godine.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

Na parceli pored stambeno – poslovnog objekta u izgradnji, na jesen bi trebalo da počne gradnja još jednog manjeg stambenog objekta. Zgrada će imati 16 stanova, u prizemlju četiri manja, a planiran je i jedan četvorosoban, dva trosobna i jedan dvosoban po etaži.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

Takođe, i ova zgrada će imati 5 garaža i 11 mesta za parkiranje, s tim da će moći da se koriste i prazna parking mesta od obližnje veće zgrade. Takođe, budućim stanarima biće dostupno i dečje igralište i park.

 

Predviđen je kružni tok saobraćaja.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

“Bio-elektrik” ima još jedno aktivno gradilište. Reč je o stambenoj zgradi u ulici Toše Jovanovića. Trenutno se u objektu završavaju sanitarije i sprovode konačni radovi na struji, a stanari će se useljavati za najduže mesec dana.

Podeli članak
sinovoz
FAM