Ekonomija YSLAJDER

NIČE NOVA ZGRADA U ULICI KOČE KOLAROVA (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Radovi na izgradnji stambeno – poslovnog objekta u ulici Koče Kolarova 20, koje izvodi investitor „Bio-elektrik“, odvijaju se u ugovorenim rokovima.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

– Izlivena je prva ploča, zida se prvi sprat. Grubi radovi trebalo bi da budu završeni do kraja oktobra. U toku zime će se raditi unutrašnji poslovi, a na proleće sledi nastavak napolju – kaže za portal zrenjaninski.com Dragan Božjak, direktor „Bio-elektrika“.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

Na ovoj lokaciji se grade dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje. Što se tiče poslovnog dela, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za kancelarije „Bio-elektrika“. Rok za useljenje je oktobar 2018. godine.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

Na parceli pored stambeno – poslovnog objekta u izgradnji, na jesen bi trebalo da počne gradnja još jednog manjeg stambenog objekta. Zgrada će imati 16 stanova, u prizemlju četiri manja, a planiran je i jedan četvorosoban, dva trosobna i jedan dvosoban po etaži.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

Takođe, i ova zgrada će imati 5 garaža i 11 mesta za parkiranje, s tim da će moći da se koriste i prazna parking mesta od obližnje veće zgrade. Takođe, budućim stanarima biće dostupno i dečje igralište i park.

 

Predviđen je kružni tok saobraćaja.

 

Bio-elektrik zgrada
Foto: Zoran Bogaroški

 

„Bio-elektrik“ ima još jedno aktivno gradilište. Reč je o stambenoj zgradi u ulici Toše Jovanovića. Trenutno se u objektu završavaju sanitarije i sprovode konačni radovi na struji, a stanari će se useljavati za najduže mesec dana.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz