• NI TRAGA NI GLASA: Zrenjaninska firma duguje milione Opštini Vračar!

    Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Aleksandar Stoiljkovski doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad firmom „KMKM fashion“ iz Zrenjanina, sa sedištem u Jevrejskoj ulici broj 1.   Ovaj stečaj zanimljiv je iz nekoliko razloga.   Zahtev za otvaranje stečajnog postupka podnela je Gradska opština Vračar iz Beograda. „KMKM fashion“ ostao je dužan Opštini Vračar […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NI TRAGA NI GLASA: Zrenjaninska firma duguje milione Opštini Vračar!

    Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Aleksandar Stoiljkovski doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad firmom „KMKM fashion“ iz Zrenjanina, sa sedištem u Jevrejskoj ulici broj 1.

     

    Ovaj stečaj zanimljiv je iz nekoliko razloga.

     

    Zahtev za otvaranje stečajnog postupka podnela je Gradska opština Vračar iz Beograda. „KMKM fashion“ ostao je dužan Opštini Vračar 27,8 miliona dinara.

     

    Kada su pokušali da dug naplate, Vračarci su shvatili da je preduzeće u postupku prinudne likvidacije počev od 15. maja 2018. godine zbog blokade računa i dugovanja raznim poveriocima od 85,8 miliona dinara.

     

    Kad su pokušali da obaveste dužnika, shvatili su da nemaju kome da pišu. Jer, u registru Agencije za privredne registre nije upisano lice ovlašćeno za zastupanje.

     

    Pregledom u APR-u može se videti da ne postoje nikakvi podaci vezani na Nadzorni, Upravni odbor, finansijske izveštaje…

     

    Za stečajnog upravnika imenovan je Milan Nićetin, prvo poverilačko ročište zakazano je za 7. decembar, a prvo ispitno za 22. februar naredne godine.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija