• NEZAPOSLENI ZAVRŠILI OBUKU ZA VOĐENjE POSLOVNIH KNjIGA

    U prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje dodeljeni im sertifikati

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – U prostorijama zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) danas su dodeljeni sertifikati nezaposlenima koji su završili obuku za vođenje poslovnih knjiga.

    Polaznici obuke
    Polaznici obuke

    Ovu obuku, koju je organizovala NSZ, prošlo je 12 osoba sa evidencije nezaposlenih, od kojih je sedmoro sa invaliditetom. Reč je programu u koji su uključena nezaposlena lica ekonomsko – administrativnog usmerenja, sa minimum IV stepenom stručne spreme, a sa ciljem profesionalnog osposobljavanja za samostalno vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje finansijskih izveštaja za pravna lica.

    Tokom 240 nastavnih časova izučavali su gradivo osam obaveznih modula, a ishod ovog kursa su stečena znanja iz oblasti zakonske regulative, funkcije računovodstva i revizije, osnova upravljačkog računovodstva i računovodstvenog informacionog sistema.

    Obuku je sprovodila Agencija za obrazovanje „Akademija“ iz Čačka, a nastava se odvijala u prostorijama škole računara „Nimiko“ u Zrenjaninu.

    Osim toga, u organizaciji NSZ je, u prethodnom periodu, sprovedena i osnovna informatička obuka i organizovan kurs engleskog jezika za osam osoba sa invaliditetom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]