• NESLAVAN KRAJ SARADNJE: Rukometaši prodaju imovinu bivšeg sponzora!

    „Agroživ“ ostaje bez poslovnog prostora u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN, ŽITIŠTE – Rukometni klub „Proleter“ iz Zrenjanina odlučio je da angažovanjem izvršitelja naplati potraživanja koja ima prema žitištanskoj kompaniji „Agroživ“, bivšem generalnom sponzoru ovog sportskog društva, ekskluzivno saznaje portal „Zrenjaninski“!

    Igrači su na dresovima nosili ime "Agroživa"
    Igrači su na dresovima nosili ime „Agroživa“

    Izvršitelj za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu Branko Plavšić je, po našim saznanjima, za 29. jun zakazao prodaju dela imovine poslovno posrnulog „Agroživa“, kako bi izvršni poverilac, Rukometni klub „Proleter“, od bivšeg sponzora i nekada jednog od najvećih proizvođača pilećeg mesa u Srbiji naplatio dug od 4,5 miliona dinara.

    Odlučeno je da se zakaže prodaja poslovnog prostora, u vlasništvu „Agroživa“, smeštenog u suterenu i prizemlju stambene zgrade u Pančevu, ukupne površine 201,1 kvadratni metar, čija je vrednost procenjena na 13,6 miliona dinara.

    Početna cena na prvom nadmetanju ne može biti niža od 60 odsto od procenjene vrednosti, što znači da poslovni lokal ne može biti prodat ispod 8,1 milion dinara.

    Pravo učešća na nadmetanju imaju sva zainteresovana lica koja polože jemstvo u iznosu od 1,3 miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija