• Nastavlja se rasprodaja imovine “Vojvodina puta”

    Agonija zrenjaninskog putarskog preduzeća “Vojvodina put”, koje se već godinama nalazi ni na nebu ni na zemlji, nastavlja se.   Privredni sud u Zrenjaninu oglasio je dve prodaje nekretnina i pokretne imovine ovog nekad uglednog preduzeća.   Po tužbi “Srbijagasa” sudija Jelica Baković oglasila je prodaju nekoliko njiva I i II klase u katastarskoj opštini […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nastavlja se rasprodaja imovine “Vojvodina puta”

    Agonija zrenjaninskog putarskog preduzeća “Vojvodina put”, koje se već godinama nalazi ni na nebu ni na zemlji, nastavlja se.

     

    Privredni sud u Zrenjaninu oglasio je dve prodaje nekretnina i pokretne imovine ovog nekad uglednog preduzeća.

     

    Po tužbi “Srbijagasa” sudija Jelica Baković oglasila je prodaju nekoliko njiva I i II klase u katastarskoj opštini Srpski Aradac, procenjenih na ukupno 226 836 dinara i nekoliko njiva III klase u

    katastarskoj opštini Konak, po ukupnoj ceni od 46 568 dinara.

     

    To nije sve. Po tužbi preduzeća T&M motori, sudija Baković oglasila je prodaju dve mašine po ceni od 700 000 odnosno 1 000 000 dinara.

     

    Poslednji put se za “Vojvodina put” čulo početkom decembra prošle godine kada je zakazano ročište po zahtevu SBER Banke. Ova banka, kao poverilac, tražila je uvođenje stečaja u “Vojvodinaputu”.

     

    Stečaj nije uveden pa je skinuta zabrana otuđenja imovine i prodaje, evo počinju.

     

    A da je uveden, to ne bi bio prvi stečaj. Još 2013. godine uveden je stečaj sa Planom reorganizacije, po kom su dugovi trebalo da se vrate za deset godina. Od toga nije bilo ništa, pa se agonija samo produžila.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija