• NASTAVLjA SE AGONIJA BRODOGRADILIŠTA

    Zbog dugova, fabrici rasprodaju čak i klima uređaje!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Agonija brodogradilišta „Bomeks Šipjard 4M“, koje se od pre nekoliko godina našlo u velikim finansijskim problemima, nastavlja se rasprodajom imovine po privatnim tužbama poverilaca.

    Brodogradilište "Šipjard Bomeks 4M"
    Brodogradilište „Šipjard Bomeks 4M“

    Tako je po tužbi preduzeća „SM Lateks“ Milorada Smiljkovića, za 24. februar zakazana prodaja, moglo bi se reći, pokućstva „Bomeks šipjarda“ – na prodaju su ponuđene i mašina za sudove, frižideri, sudopere, plazma televizori i klima uređaji! Procenjena vrednost 16 stavki kreće se od 6.000, pa do 300 hiljada dinara. Kako je u pitanju prva prodaja, sve ovo se može pazariti za 60 odsto od procenjene vrednosti.

    Istog dana, ali po tužbi preduzeća „Vesko“ doo, prodavaće se kompjuteri i lap topovi „Bomeks šipjarda“. Na spisku je 25 komada računarske opreme procenjene vrednosti od 25.000 do 70.000 dinara, a kako je u pitanju druga prodaja, sve ovo će moći da se kupi za 30 odsto od početne cene.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]