• NAJVEĆA PLATA U ZRENJANINU, NAJMANJA U SEČNJU

    ZRENJANIN – Prosečna martovska bruto zarada u srednjem Banatu iznosila je 58.647 dinara i bila je manja od februarske za 0,2 odsto, pokazuju podaci koje je obradio Momčilo Nikolčić, v.d. predsednika Regionalne privredne komore Zrenjanin. Čak za 10,7 odsto prosečna martovska zarada kaska za republičkim prosekom.     Prosečna neto zarada po zaposlenom isplaćena u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAJVEĆA PLATA U ZRENJANINU, NAJMANJA U SEČNJU

    ZRENJANIN – Prosečna martovska bruto zarada u srednjem Banatu iznosila je 58.647 dinara i bila je manja od februarske za 0,2 odsto, pokazuju podaci koje je obradio Momčilo Nikolčić, v.d. predsednika Regionalne privredne komore Zrenjanin. Čak za 10,7 odsto prosečna martovska zarada kaska za republičkim prosekom.

     

     

    Prosečna neto zarada po zaposlenom isplaćena u Srednjobanatskom okrugu iznosila je 42.338 dinara.

     

    Najveću platu u martu imali su Zrenjaninci – 44.128 dinara, a najmanju Sečanjci – 33.863 dinara.

     

    Plata u martu porasla je Žitištanima, i to za 9,5 odsto, i Novobečejcima za 1,1, odsto, dok su manje plate u odnosu na februar imali svi ostali.

     

    Tendencije iz prethodnih meseci, da su plate u nekim opštinama i upola manje od republičkog proseka, nastavile su se i u martu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija