• Najnoviji oglasi za posao, trenutno se ovo nudi radnicima

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Medicinska škola u Zrenjaninu raspisala je oglas za rad na više pozicija u nastavi. Traži se nastavnik predmetne nastave – nastavnik infektologije sa negom, na određeno vreme, zatim nastavnik zdravstvene nege, takođe na određeno vreme. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najnoviji oglasi za posao, trenutno se ovo nudi radnicima

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Medicinska škola u Zrenjaninu raspisala je oglas za rad na više pozicija u nastavi. Traži se nastavnik predmetne nastave – nastavnik infektologije sa negom, na određeno vreme, zatim nastavnik zdravstvene nege, takođe na određeno vreme. Otvoren je oglas i za nastavnika ginekologije sa negom i nastavnika akušerstva sa negom, na određeno vreme. Škola zapošljava i domara – majstora održavanja, na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefon je 023 533 270.

     

    Samostalna radnja „B.U.F.“ Zrenjanin zapošljava tri šivača sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ Melenci traži spremačicu za rad na određeno vreme.

     

    Opportunity banka AD Novi Sad zapošljava dva bankarska tehničara, za rad van radnog odnosa, odnosno na privremenim i povremenim poslovima. Mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 063 66 85 77.

     

    Državno pravobranilaštvo – odeljenje u Novom Sadu angažuje za volontiranje u Zrenjaninu tri administrativna tehničara. Kontakt telefon je 023 511 273.

     

    Srednja škola u Novom Bečeju zapošljava nastavnika hemije na određeno vreme. Više informacija na telefon 023 771 077.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija