• Najavljeno svečano otvaranje firme koja posluje u okviru GLM grupe iz Italije

    Svečano otvaranje firme „GLM – RS“ d.o.o, koja posluje u okviru GLM grupe iz Italije, biće upriličeno u sredu, 12. septembra, najavljeno je iz ove kompanije.   Pogoni kompanije nalaze se u ulici Pančevački put, a GLM grupa je svetski proizvođač izduvnih sistema za automobilsku industriju.   Predstavnici kompanije GLM su u avgustu prošle godine, u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najavljeno svečano otvaranje firme koja posluje u okviru GLM grupe iz Italije

    Svečano otvaranje firme „GLM – RS“ d.o.o, koja posluje u okviru GLM grupe iz Italije, biće upriličeno u sredu, 12. septembra, najavljeno je iz ove kompanije.

     

    Pogoni kompanije nalaze se u ulici Pančevački put, a GLM grupa je svetski proizvođač izduvnih sistema za automobilsku industriju.

     

    Predstavnici kompanije GLM su u avgustu prošle godine, u prisustvu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, potpisali ugovor sa predstavnicima firme „Minel Fepo“ o zakupu prostora te firme, u kojem je započeta proizvodnja.

     

    GLM ima u planu širenje proizvodnje.

     

    Gradonačelnik Janjić ocenio je kao veoma značajnu činjenicu da je italijanska kompanija brzo pokrenula proizvodnju u Zrenjaninu.

     

    – U avgustu prošle godine prisustvovali smo potpisivanju ugovora o zakupu „Minelovih“ pogona, a nekoliko meseci kasnije mogli smo se uveriti kako izgleda hala, koja je bila devastirana, a u kojoj je organizovana proizvodnja. Veoma sam zadovoljan zbog dolaska još jedne kompanije u naš grad i što se otvaraju nova radna mesta – naglasio je Janjić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija