• NAJAVLJENO 2000 NOVIH RADNIH MESTA

    Gradu Zrenjaninu dodeljena nagrada kao društveno najodgovornijoj samoupravi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BEOGRAD – Pod sloganom „U biznisu kao i u životu najvažniji partner“, kompanija Mass Media International juče je u hotelu Metropol palace u Beogradu dodelila nagradu kompanijama i institucijama koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje i vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme.

    nagrada-biznis

    Gradu Zrenjaninu dodeljena je specijalna nagrada kao društveno najodgovornijoj lokalnoj samoupravi u regionu. U ime Grada Zrenjanina nagradu je primio gradonačelnik Čedomir Janjić.

    Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume. Ovo je bila prilika da se na jednom mestu tradicionalno okupe brojni ugledni poljoprivrednici, ličnosti iz javnog i kulturnog života, predstavnici medija…

    – Samo prošle godine u Zrenjaninu je otvoreno više od 1.000 radnih mesta u realnim sektoru i veoma smo ponosni na to. Prošle godine potpisali smo 13 novih ugovora sa kompanijama, a neke od njih su već započele izgradnju pogona u našem gradu. Tokom leta i jeseni očekujemo još 2.000 radnih mesta. Do ovih rezultata smo došli tako što smo se dobro organizovali. Jedan deo lokalne administarcije kod nas je na raspologanju 24 časa. Uspeli smo da formiramo tri industrijske zone koje su dobro opremljene, i veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima – ispričao je Janjić.

    nagrada-biznis

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]