• NADLEŽNE SLUŽBE EFIKASNE KOD LEGALIZACIJE OBJEKATA

    ZRENJANIN – Do 30. novembra, kada je istekao zakonski rok, od ukupno 1.350 zahteva za ozakonjenje nelegalno izgrađenih objekata, u inspekcijskim službama grada Zrenjanina obrađeno je 1.050 predmeta, saznaje portal zrenjaninski.com. Što se tiče nalaza na terenu, u većini slučajeva su bez građevinske dozvole zidani pomoćni objekti ili delovi stambenih. Velikih objekata koji su građeni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NADLEŽNE SLUŽBE EFIKASNE KOD LEGALIZACIJE OBJEKATA

    ZRENJANIN – Do 30. novembra, kada je istekao zakonski rok, od ukupno 1.350 zahteva za ozakonjenje nelegalno izgrađenih objekata, u inspekcijskim službama grada Zrenjanina obrađeno je 1.050 predmeta, saznaje portal zrenjaninski.com.

    gradjevina

    Što se tiče nalaza na terenu, u većini slučajeva su bez građevinske dozvole zidani pomoćni objekti ili delovi stambenih. Velikih objekata koji su građeni bez dozvola u gradu nema, a stambenih kuća koje su građene nelegalno ima u malom broju.

    – Od 1984. godine ovo nam je šesta ili sedma legalizacija, i građani su iskoristili neku od njih da svoje objekte legalizuju, tako da zaista nemamo sporne velike objekte koji bi se, eventualno, mogli i rušiti – kažu u gradskoj upravi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija